ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2011

  
    Το Σαββατοκύριακο 05 & 06 Αυγούστου 2011, στο αεραθλητικό κέντρο Πολυκάστρου – Ν. Κιλκίς πραγματοποιήθηκε άλμα σε αγωνιστικό πλαίσιο από τα Μέλη Αλεξιπτωτιστές της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας (Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας) και Φίλοι Αλεξιπτωτιστές αντιστοίχων Λεσχων και μη, με την ονομασία «ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2011».

    Το ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2011 είναι η δεύτερη συνεχή χρονιά που διοργανώνετε από την Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας, που με αυτόν τον τρόπο θέλει να δείξει ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ είναι ΕΛΛΑΔΑ. 
   Οι αγωνιζόμενοι έφτασαν στις 8:00 π.μ. του Σαββάτου, 05 Αυγούστου, στο αεροδρόμιο του Πολυκάστρου, όπου αγωνίστηκαν πραγματοποιώντας άλματα στατικού ιμάντα και ελεύθερης πτώσης, με σκοπό τις προσγειώσεις ακρίβειας.
   Ο αγώνας ολοκληρώθηκε αργά το απόγεύμα της Κυριακής 11 Ιουλίου καταλαμβάνοντας τις τρείς πρώτες θέσεις οι:
1ος νικητής Κωσταντινίδης Δημήτριος της Λ.Ε.Δ. Φλώρινας
2ος νικητής Θυμιόπουλος Χρήστος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας
3ος νικητής Γκουρογίαννης Ιωάννης Εφ. Αλεξιπτωτιστής Αθήνας
   Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση των Αλεξιπτωτιστών της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας «ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2011», στα υπόστεγα του
Αεραθλητικού Κέντρου Πολυκάστρου ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων(Π.Ο.Ε.Δ.) Υποστράτηγος ε.α. Μαυρουδής Ελευθέριος και ο Γραμματέας της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Θεσσαλονίκης Παπαϊωάννου Δημοσθένης όπου έγιναν και οι απονομές των επάθλων - αναμνηστικών σε όλους τους συμμετέχοντες του ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2011.